06 54 330 330 info@aurasinthubert.nl
Verkeerswit structuur

Details

KleurenVerkeerswit structuur (RAL9016) /Crème wit (RAL9001) /Antraciet structuur (RAL7024)
null640/820/980
Aantal sporen3/4/5/6-spoors rails
Glasdikte (mm)10
Inbouwhoogte (mm)2000/2100/2200/2300/2400/2500

 

Geniet het hele jaar door van uw tuin én uw terras

Met Deponti Fiano maakt u van uw terrasoverkapping letterlijk in een handomdraai een luxe tuinkamer en geniet u het hele jaar door van uw tuin én uw terras. U creëert als het ware een nieuwe plek in uw huis waar binnen en buiten samenkomen.

De glazen panelen zijn verkrijgbaar in verschillende hoogte- en breedtematen, kunnen in drie tot zes sporen lopen en hebben geen omlijsting; ze bieden daarom een onbelemmerd uitzicht op uw tuin. Daarnaast beschermt een glazen schuifwand ook tegen weer en wind. Zo geniet u, óók met minder mooi weer, van het ultieme buitengevoel.

Onze glazen schuifwanden zijn ook uitermate geschikt voor balkonbeglazing. Een glazen schuifwand op uw balkon zorgt ervoor dat u ook langer kan genieten van deze buitenruimte en tóch de vrijheid behoud om te kiezen u of de wanden open zet of dicht laat.

Naast standaard glaspanelen hebben wij ook glaspanelen met een geslepen en gepolijst handvat gat van 50mm in haar assortiment. Daarbij wordt automatisch een bijpassend tweezijdig indraaihandvat meegeleverd. Dat zorgt voor een glaswand met perfecte afgewerkt en luxe handvat.

De glazen schuifwanden kunnen optioneel voorzien worden van additionele accessoires zoals plakhandgrepen, borstels en meenemers.

1
Hallo, kunnen wij je helpen?
Powered by