06 54 330 330 info@aurasinthubert.nl

JASNO raamdecoratie

Speel met licht. Laat je huis stralen met JASNO raambekleding. Shutters zijn luiken met regelbare lamellen, blinds zijn jaloezieën, folds zijn vouwgordijnen en swings zijn verticale lamellen. JASNO zorgt met haar sfeervolle en regelbare raamdecoratie voor een intense beleving van het moment, van het verhaal dat zich in de ruimte afspeelt. Onze shutters, verticale lamellen, vouwgordijnen en jaloezieën maken daarbij het verschil. 
Highlight your home.

Jasno
Shutters
Jaloezieën
Verticale lamellen
Vouwgordijnen

Shutters

Ontdek het verbluffende effect van JASNO shutters. In iedere ruimte waar shutters hangen, gebeurt ineens iets moois. Van badkamerraam tot complete woning: met JASNO shutters creëer je je eigen, unieke sfeer.

Jaloezieën

Met JASNO blinds ofwel jaloezieën creëer je een warme sfeer in iedere ruimte van je huis. Onze jaloezieën laten je eenvoudig spelen met zonlicht en schaduw. Daarbij letten we extra op de kwaliteit van onze jaloezieën.

Verticale lamellen

Sfeervol en praktisch: lamellen in het interieur. Uniek aan de swings is dat je ze in verrassende standen zet. De lamellen worden namelijk met één ketting om-en-om in beweging gebracht voor een verrassend 3D effect. 

Vouwgordijnen

JASNO folds zijn anders dan je van een vouwgordijn gewend bent. Het textiel is gemaakt van geweven papier. Dit geeft de folds een stoere, duurzame uitstraling. Én helemaal Dutch Design.

Open chat
1
Hallo, kunnen wij je helpen?
Powered by