06 54 330 330 info@aurasinthubert.nl

Collectie

Onze Xaralyn collectie is opgedeeld in schouwen, vrijstaande haarden, wandhaarden, inzethaarden en accessoires. Alle haarden uit onze collectie kunnen geplaatst worden zonder een rookkanaal.

Alle schouwen, vrijstaande haarden of wandhaarden kunt u configureren naar uw persoonlijke smaak of interieurstijl. Allereerst maakt u uw keuze voor het materiaal en vervolgens voor de inzethaard. U maakt het verder compleet met een accessoire van uw keuze.

Indien u een reeds bestaande schouw heeft kiest u gelijk voor onze collectie inzethaarden. Hierbij kunt u kiezen uit elektrische inzethaarden of bio ethanol haarden.

Elektrische haarden
Bio etanol haarden

Elektrische haarden

Een Xaralyn elektrische LED haard is een mooie en makkelijke oplossing om het effect van een open vuur te creeren. De haarden kunnen decoratief gebruikt worden maar hebben ook een verwarmingsstand.

Het principe van een elektrische LED haard is vrij eenvoudig, lichtprojectie op een draaiende spil. In combinatie met houtstammetjes die mooi gloeien geeft dit een zeer realistisch vuurbeeld. De meeste haarden hebben verschillende licht en warmte standen en zijn voorzien van een afstandsbediening.

Een elektrische LED haard is volledig onderhoudsvrij waardoor deze sfeerhaarden binnen zeer korte tijd enorm populair geworden zijn. De haard is prima te gebruiken als bijverwarming. Als de haard enkel decoratief gebruikt wordt gebruikt is het stroomverbruik te verwaarlozen.

Bio etanol haarden

Geen schoorsteen of rookkanaal en toch veilig open vuur? De Xaralyn bio ethanol brander met gepatenteerde keramische steen (keramische brander) kan toegepast worden in bestaande open haarden, nieuwe projecten of in combinatie met een Xaralyn schouw. De keramische kern van de brander absorbeert de bio ethanol en zorgt voor een zeer zuinige verbranding.

De Xaralyn bio ethanol brander met keramische steen is ontworpen om een leven lang mee te gaan en is verkrijgbaar in geborsteld RVS of in RVS met een zwarte poedercoating.

Het perfecte alternatief voor een gashaard of houtkachel!

1
Hallo, kunnen wij je helpen?
Powered by