06 54 330 330 info@aurasinthubert.nl
Terrasoverkappingen

Terrasoverkappingen, het hele jaar door genieten van buiten met al het comfort van binnen

met de luxe en duurzame houten, aluminium terrasoverkappingen én hoogwaardige glazen schuifwanden van Deponti maken we van buitenleven buiten léven. Met een product van Aura beleeft u het beste van alle seizoenen aan huis.

Deponti

Aluminium overkappingen

Kiest u bij ons voor een aluminium overkapping, dan kiest u voor klasse én kwaliteit. Aluminium is duurzaam, kleurvast en onderhoudsarm. Wij werken met hoogwaardig aluminium voor ieder budget.

Houten overkappingen

Onze houten terrasoverkapping is een echte ‘’eyecatcher’’ aan uw huis. Dankzij zijn luxe en natuurlijke uitstraling zorgt het daarmee direct voor sfeer in uw tuin. Onze overkapping wordt op maat voor u gemaakt van gelamineerd tropisch hardhout.

Carports

Je auto wordt dag in dag uit blootgesteld aan verschillende invloeden. Om je auto hiertegen te beschermen, is een carport ideaal. Wij bouwen uw carport op maat en geheel naar uw eigen wensen.

Glazen schuifwanden

Een glazen schuifwand biedt bescherming tegen weer en wind zonder in te leveren op lichtinval of uitzicht. Daardoor kunt u tijdens alle seizoenen maximaal van uw overkapping, tuin of balkon genieten.

Jortimo

De montage van uw terrasoverkapping, glazen schuifwand of verandazonwering wordt verzorgd door Jortimo timmer- en montagewerk.

Jortimo is gespecialiseerd in de montage van aluminium en houten terrasoverkappingen en kan ook vergaand maatwerk voor u verzorgen.

Voor meer info en referenties: jortimo.nl

1
Hallo, kunnen wij je helpen?
Powered by